Kampfisk og Scalare

Indsendt af LosPesidentos95 den søn, 01/24/2021 - 20:39

Har en ret så fredelig kampfisk. Har fået små 4 Scalare i dag, og der har ikke været noget i mellem dem, men scalare fiskene er meget interesseret i kampfisken. 

Hvad tænker i? Skal kampfisken have sit eget akvarie, eller har I haft gode erfaringer? De er i løbet af dagen blevet mere ligeglade med hinanden, men hvis kampfisken svømmer forbi dem er de meget interesseret 😁

 

 

 

 

Kviller søn, 01/24/2021 - 21:50 Permalink


Altså scalare er jo en chichlide og kan godt være aggressive, det er ikke så tit det sker, men det sker da. Og de store finner, som en kampfisk har, kan jo godt virke ret tiltalende.. Det kan også være, at de vænner sig til den efter et par dage og ikke gider jagte den mere. Men hold øje med dem og se om finnerne bliver flossede og den ellers viser tegn på misbehag. Så bør du nok flytte de scalare over i et større akvarium. ;) 

Hvis du har 20 neon, 20 rasbora, 1 kampfisk og 4 scalare i et 180 liters? Husk godt med vandskift.. Ps stimefisk stimer for det meste kun i akvarier, hvis de føler sig utrygge, når de har været der et stykke tid, så stimer de sjældent mere. Med mindre der er nogen større fisk, der kan få dem til det. Det burde scalarene dog kunne.

LosPesidentos95 søn, 01/24/2021 - 22:27 Permalink


Tak for svar.

Det var heller ikke planen at have de 4 Scalare, men de er heldigvis helt små endnu.

Jeg har allerede bestemt at de skal være i et 350 l jeg har set mig lun på, så det går vel for nu, hvis de altså kan med hinanden. 

Jeg holder øje med dem, og håber de finder ud af det. 😁👍