Nybegynder med 2 guldfisk. Hjælp

Indsendt af metterosenbek den søn, 12/05/2021 - 16:46
Hej! Jeg har i går fået to guldfisk i en pakkeleg (helt forfærdeligt at gøre med dyrene, jeg er enig), og nu bliver jeg nødt til at give dem et godt hjem. Baggrundsinfo: det er 2 guldfisk der har en bowle på 7-8 L vand. Jeg ved intet om fisk. Jeg har købt bakterier til dem og det er ca det eneste. Damen i butikken sagde, at jeg kan putte en iltsten ned til dem, men passer det at jeg bare kan putte den i uden noget andet? Selvfølgelig skal de have ilt og så hurtigt som muligt, men jeg vil gerne have noget der er lydløst. Håber i kan hjælpe!

Sølz tir, 08/02/2022 - 00:53 Permalink


Hej,

INGEN fisk er egnet til en glasbowle - og slet ikke i en størrelse på 7-8 liter vand. Smid den ud, men tag først en beslutning; vil du beholde fiskene eller vil du egentlig helst være fri for dem. Hvis det sidste er tilfældet, så skynd dig at være en dyreven og forær dem væk - evt. via DBA!

 

Hvis du vil beholde dem, så skal de have et langt større akvarium - Google er din ven med vejledning eller brug din lokale akvarieforening, men bestemt ikke "Damen i butikken", der ikke aner, hvad hun taler om!!!!!