Hvem forsøger at redigere min Annonce!!!?!
Indlæg fra det gamle forum, gengivet som arkiv. Er det dit indhold, og vil du have det fjernet eller dit navn gendannet?
perolsen — 10. marts 2006, 10:50
Jeg har ger til morgen igen modtaget to mails fra akvariesiden, på at en fra ip 194.111.152.146
forsøger at redigere min annonce!!
Har slået brugeren op på http://ws.arin.net/ og det er åbenbart en svensker der prøver
"
Search results for: 194.111.152.146
OrgName: RIPE Network Coordination Centre
OrgID: RIPE
Address: P.O. Box 10096
City: Amsterdam
StateProv:
PostalCode: 1001EB
Country: NL
ReferralServer: whois://whois.ripe.net:43
NetRange: 194.0.0.0 - 194.255.255.255
CIDR: 194.0.0.0/8
NetName: RIPE-CBLK2
NetHandle: NET-194-0-0-0-1
Parent:
NetType: Allocated to RIPE NCC
NameServer: NS-PRI.RIPE.NET
NameServer: NS3.NIC.FR
NameServer: SUNIC.SUNET.SE
NameServer: NS-EXT.ISC.ORG
NameServer: SEC1.APNIC.NET
NameServer: SEC3.APNIC.NET
NameServer: TINNIE.ARIN.NET
Comment: These addresses have been further assigned to users in
Comment: the RIPE NCC region. Contact information can be found in
Comment: the RIPE database at http://www.ripe.net/whois
RegDate: 1993-07-21
Updated: 2005-08-03
---------
Må han blive slået med en våd ble for det !!!
Med venlig hilsen
Per JM Olsen
elisabethen — 10. marts 2006, 10:53
Mvh.
Elisabeth Schrøder
akvariekaelderen — 10. marts 2006, 11:17
det kunne være et forsøg på at finde an åben port til et hacker angreb ?
Med venlig hilsen
jesper k. n.
snib — 10. marts 2006, 12:16
Anne
wasabi — 10. marts 2006, 12:27
Jeg har nemlig fået fortalt at visse breve kan indholde vira, så breve man ikke kender afsendren fra, skal man holde sig fra...især pga de der "tegninger" er der flere danskere der har fået ødelagt deres computere!!!
Med venlig hilsen
wasabi
Brian C — 10. marts 2006, 14:39
fra IP 194.111.152.146
Mvh.
Brian C
Brain — 10. marts 2006, 16:59
Mvh.
Laura
Mike — 10. marts 2006, 17:36
men jeg har ikke rigtig noget imod at der en gang imellem lige kommer sådan et par mails. så kan man lige tænke "hey! har jeg solgt denne ting nu? hvis ja, må jeg da vidst liiige ind og slette annoncen så den ikke ligger og flyder"
men det er selvfølgelig træls at det ska gå ud over as' bandvidde. er der ingen der har meldt ip'en til nogen af de dersens "autoriteter"?
det kunne oss være det bare er en fucked søgemaskine? :s
Venligst
Mike Hermansen
Annie — 10. marts 2006, 18:49
Venligst
Annie
MB — 10. marts 2006, 23:54
Underlig form for tidsfordriv :-(
Hilsen
MB
Spørgsmål & svar
Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål om dette.
Log ind for at stille et spørgsmål.