sletter fisk fra artsliste når man sletter et akvarie?
Indlæg fra det gamle forum, gengivet som arkiv. Er det dit indhold, og vil du have det fjernet eller dit navn gendannet?
mikkel_k — 16. juni 2013, 00:53
jeg undre mig blot over at hvis man sletter et akvarie man har oprettet at alle fisk fra dette akvarie så bliver slettet fra ens artsliste, nogen grund til dette eller?
Bruger #339463 — 16. juni 2013, 07:49
mikkel_k — 16. juni 2013, 10:19
Zeigermann — 25. juni 2013, 08:27
Når du sletter et akvarium, så sletter du også alt, der er i dette.
Hvis går til din 'Artsliste' af fisk, så kan du redigere alle fiskene fra f.eks. 250L til at være 'Indsæt uden akvarium' inden du sletter selve akvariet.
Når dette er gjort, kan du slette selve akvariet, og fiskene vil stå tilbage uden tilhørsforhold.
(Husk - de skal snarest i noget vand igen .... he he)
Jeg flytter af og til fisk mellem diverse akvarier, og sletter kun af disse ved død / salg; og selve akvariet slettes kun ved salg.
Min liste af akvarier er altid komplet, også selvom de er tomme; så er man fri for at oprette dem igen, når de skal i brug.
Spørgsmål & svar
Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål om dette.
Log ind for at stille et spørgsmål.